International Relations Students Visiting the Palestinian Consulate
  • 24-02-2021

International Relations Students Visiting the Palestinian Consulate

ڕێکەوتی 17/2/2021 قوتابیانی بەشی پەیوەندییە نێودەوڵەتییەکان لە کۆلێژی یاسای زانکۆی نۆلج سەردانی کونسڵخانەی وڵاتی فەلەستینیان کرد و لەلایەن بەڕێز "نەزمی حزوری" کونسڵی ئەو وڵاتە پێشوازیان لێکرا.
ئەم گەشتە زانستییە بە سەرپەرشتی بەڕێزان "د. موعتەز عبدالقادر" و مامۆستا "حمد کریم حمد" ڕێکخرابوو.
مەبەست لە سەردانەکەیان سوود بینینی قوتابیان لە ئەزموون و کاری دیبلۆماسی و بەگشتی بواری پەیوەندییە نێودەوڵەتییەکانی کۆنسڵخانەی فەلەستین کە لەلایەن خودی کونسڵ و کارمەندانی کونسڵخانە بۆ قوتابیان ڕوون کرایەوە.

On Wednesday 17/2/2021 International Relations students from the College of Law at Knowledge University visited the Palestinian Consulate, where the Palestinian Consul "Mr. Nazmi Mazruri" personally welcomed them to the consulate.
This scientific trip was organized by "Dr. Moataz Abdul-Qader" and “Mr. Hamad Kareem Hamad”.
The aim of the visit was to benefit the students from the experience of the consul and consulate personnel in terms of diplomatic work and international relations.

قام طلاب قسم العلاقات الدولية في كلية القانون بجامعة نولج بزيارة القنصلية الفلسطينية في يوم الأربعاء المصادف 17/2/2021 حيث رحب بهم القنصل الفلسطيني "السيد نظمي حظوري" شخصيا في القنصلية المعنية.
تم تنظيم هذه الزیارة العلمية من قبل "د. معتز عبدالقادر" و "م.حمد كريم حمد".
وكان هدف الزيارة هو افادة الطلاب من خبرة القنصل والعاملين في القنصلية من ناحية العمل الدبلوماسي والعلاقات الدولية.