Department of Law held a Sport Activity  (Table Tennis)
  • 6-03-2022

Department of Law held a Sport Activity (Table Tennis)

As part of the university sports activities, the Department of Law at Knowledge University arranged a Table Tennis competition for the college of Law students that was held on 6 and 7 / 3 /2022 and was sponsored by the College of Law

The activity took place in the cafeteria of the University where faculty members and students attended and enjoyed their time. Mr.Himdad Hersh Kako,2nd stage Student in the Department of Law became the winner of the championship after defeating Mr.Hedi Sardar Mustafa 2nd stage Student in the Department of International Relations who won second place. The winners of this competition were awarded by the department and the number of participants was: 8 Students.

وەک بەشێک لە چالاکییە وەرزشییەکانی زانکۆ، بەشی یاسا لەزانکۆی نۆڵج هەڵسا بە ڕێکخستنی پێشبڕکێیەکی تێنسی سەر مێز بۆ قوتابیانی کۆلێژی یاسا کە چالاکییەکە لە ڕۆژانی یەکشەم و دووشەم ڕێکەوتی 6 و 7 / 3 / 2022 بەڕێوەچوو و لەلایەن کۆلێژی یاساوە سپۆنسەر کرابوو

چالاکییەکە لە کافتریای زانکۆ ئەنجامدرا و تێیدا ئەندامانی فاکەڵتی و قوتابیان ئامادەیبوون و چێژیان لە کاتی خۆیان وەرگرت و بەڕێز هیمداد هێرش کاکۆ قوتابی قۆناغی 2ی بەشی یاسا بوو بە براوەی پاڵەوانێتییەکە لە دوای ڕووبەڕووبوونەوەی لەگەڵ بەڕێز هێدی سەردار مستەفا قوتابی قۆناغی دووەمی بەشی پەیوەندییە نێودەوڵەتییەکان کە پلەی دووەمی بەدەستهێنا و لە کۆتاییدا براوەکانی ئەم پێشبڕکێیە لەلایەن بەشەوە خەڵاتکران و ژمارەی بەشداربووانیش بریتی بوون لە: 8 قوتابی

ضمن الأنشطة الرياضية الجامعية، في يومي الاحد و الاثنين المصادف 6 و2022/3/7 برعاية كلية القانون, قام قسم القانون في جامعة نولج بتنظيم مسابقة تنس الطاولة لطلاب كلية القانون في كافتيريا الجامعة حيث حضر أعضاء هيئة التدريس والطلاب واستمتعوا بوقتهم و فاز السيد هيمداد هيرش كاكو ، طالب المرحلة 2 في قسم القانون بالبطولة بعد فوزه على السيد هيدي سردار مصطفى, طالب المرحلة 2 في قسم العلاقات الدولية الذي فاز بالمركز الثاني. ايظا تم منح الجوائز الى الفائزين في هذه المسابقة من قبل القسم وكان عدد المشاركين: 8 طلاب.