TOP TEN AWARD CERMONEY
  • 14-09-2022

TOP TEN AWARD CERMONEY

On Wednesday, September 14th, 2022, at 10:00 a.m., in the KNU Conference Hall, the College of Education at Knowledge University held an amazing celebration to announce the first top ten students in the wonderful setting of the university conference hall.

During the celebration, the names of the first top ten students were announced, and the first toppers were rewarded for their hard work and the effort that they put into their academic achievements last year. Assist. Prof. Dr. Kayhan Zrar Ghafoor, the president of KNU, gave a short speech during the ceremony, and Miss.Bekhal Baiyz Kareem, Head of the ELT department, gave the following speech:

ELTKNU : TOP TEN AWARD CERMONEY

ڕێوڕەسمی خەڵاتکردنی قوتابییە یەکەمەکانی بەشی زمانی ئینگلیزی لە زانکۆی نۆڵج بەڕێوەچوو

ڕۆژی چوارشەممە ڕێکەوتی 2022/9/14 کاتژمێر 10:00ی بەیانی لە هۆڵی کۆنفرانسی زانکۆ ،بە ئامادەبوونی زیاتر لە ٢٥٠ کەس ،کۆلێژی پەروەردە لە زانکۆی نۆڵج ڕێوڕەسمێکی قەشەنگی سازکرد بە مەبەستی ڕاگەیاندنی ناوی دە قوتابی یەکەم لەسەر ئاستی قۆناغەکانیان لە بەشی زمانی ئینگلیزی و خەڵاتکردنیان.

لە ڕێورەسمەکەدا ناوی دە قوتابییە یەکەمەکانی سەرجەم قۆناغەکان ڕاگەیەندرا و قوتابیانی ڕیزبەندی یەکەم خەڵاتکران بە مەبەستی بەرز نرخاندنی ماندووبوون و ئەو هەوڵ و کۆششانەی کە ساڵی ڕابردوو خستیانە ناو هەگبەی دەستکەوتە ئەکادیمیەکانیان.

لەمیانەی مەراسیمەکەدا بەڕێز پ.ی.د. کیهان زرار غفور سەرۆکی زانکۆی نۆڵج بەم بۆنەیەوە وتارێکی پێشکەشکرد و هەروەها بەڕێز مامۆستا بێخال بایز کریم سەرۆک بەشی زمانی ئینگلیزی لێدوانێکی دا، بۆ زانینی دەقی لێدوانەکە تکایە کلیک لەم لینکەی خوارەوە بکەن:

أقيم حفل تكريم الطلبة العشرة ألأوائل في قسم اللغة الإنكليزية في جامعة نولج

أقامت كلية التربية في جامعة نولج يوم الأربعاء المصادف 14/9/2022 ,الساعة 10:00 صباحا في قاعة المؤتمرات بالجامعة، بحضور أكثر من 250 شخصا، حفلا رائعا للإعلان عن أسماء الطلاب العشرة الأوائل على مستوى مراحيلهم في قسم اللغة الإنكليزية ومنحهم الجوائز التقديرية.

و في المراسيم تم الأعلان عن أسماء العشرة الأوائل من الطلاب في جميع المراحل الدراسية، وتم منح الجوائز للطلاب الحاصلين على المركز الأول تقديرا لجهود التي بذلوها في العام الماضي، وهو انجاز يضاف الى حقيبة إنجازاتهم الأكاديمية

وخلال المراسيم ، ألقى السيد رئيس جامعة نولج أ.م.د. كيهان زرار غفور، ، كلمة بهذه المناسبة، كما ألقت السيدة م. بيخال بايز كريم، رئيسة قسم اللغة الإنكليزية كلمة بهذه المناسبة. لمعرفة المزيد يرجى النقر على الرابط التالي: