Bologna Process Committee Meeting
  • 21-02-2021

Bologna Process Committee Meeting

ڕۆژی شەممە ڕێكەوتی 20/2/2021 بە ئامادەبوونی بەڕێزان "پ.ی.د. كەیهان زرار غفور" سەرۆكی زانكۆی نۆلج و "پ.ی.د. عیماد صدرالدین حمید" یاریدەدەری سەرۆكی زانكۆ بۆ كاروباری زانستی، كۆبوونەوەی لیژنەی سیستەمی بۆلۆنا پرۆسێس بەڕێوەچوو.
ئەم كۆبوونەوەیە تایبەت بوو بە هەڵسەنگاندن و بە دواداچوون بۆ سیستەمی بۆلۆنا لە زانكۆ و خستنە ڕووی تێبینی و سەرنج و ڕای ئەندامانی لیژنە لەسەر هەمان پرۆسە. ئەمە پاش ئەوەی وەزارەتی خوێندنی باڵا و توێژنەوەی زانستی بە فەرمی ڕەزامەندی نیشاندا لەسەر گۆڕینی سیستەمی خوێندن بۆ ساڵی خوێندنی (2020-2021) لە زانكۆی نۆلج بۆ پرۆسەی سیستەمی بۆلۆنا.

On Saturday 20/2/2021, President “Asst. Prof. Dr. Kayhan Zrar Ghafoor” and Vice President for Scientific Affairs “Asst. Prof. Dr. Emad Sadruddeen Hameed” had a meeting with Knowledge University’s Bologna Process Committee.
This meeting was held to discuss the Bologna Process, exchange ideas, and notes on the progress of the said process between committee members. The Bologna Process was introduced to Knowledge University’s structure after The Ministry of Higher Education gave its formal approval to implement it within the university.

يوم السبت 20/2/2021, التقوا سيد رئيس الجامعة "أ. م. د. كيهان زرار غفور" ونائب الرئيس للشؤون العلمية "أ. م. د. عماد صدرالدين حميد" مع لجنة عملية بولونيا بجامعة نولج.
تم عقد هذا الاجتماع لمناقشة عملية بولونيا وتبادل الأفكار والملاحظات حول التقدم المحرز في العملية المذكورة بين أعضاء اللجنة. تم تقديم عملية بولونيا إلى هيكل جامعة نولج بعد أن أعطت وزارة التعليم العالي موافقتها الرسمية على تنفيذها داخل الجامعة.