Knowledge University is ranked (4th) among (16) private Universities in Kurdistan Region
  • 26-01-2022

The Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles report announced and Knowledge University is among top universities in Kurdistan Region’s private universities and one of the top universities in Iraq. It’s the first Knowledge University to be increase it’s ranking among global universities. Only (10) private universities ranked in the report. We congratulate our faculty members and students for this great achievement.

زانکۆی نۆلج لە پلەی چوارەم (٤) دێت، لە کۆی (١٦) زانکۆی تایبەت لە هەرێمی کوردستان لە ڕیزبەندی شەفافیەت بۆ زانکۆ پێشەنگەکان، بەپێی ژمارەی سایتەیشن لە گۆگڵ سکۆلار

بەپێی راپۆرتی ریزبەندی زانکۆکانی جیهان بۆ شەفافیەت: زانکۆ پێشەنگەکان بەپێی ژمارەی سایتەیشنیان لە گۆگڵ سکۆلار رایگەیەندرا و زانکۆی نۆلج لە کۆی (١٦) زانکۆی تایبەت لە کوردستان لە ڕیزبەندی (٤) دایە و ئەمەش یەکەمجارە زانکۆی نۆلج بەو ئاستە لە ڕیزبەندەکەدا ناوی بێت و ببێت بە زانکۆیەکی پێشەنگ، لە لیستەکەدا تەنها ناوی (١٠)زانکۆ هاتووە. پیرۆزبایی لە سەرجەم قوتابیان و مامۆستایان و ستافی ئەکادیمی زانکۆ دەکەین.

زانکۆی نۆلج، بەرەو داهاتوویەکی گەش

تحتل جامعة نولج المرتبة الرابعة، من بين 16 جامعة خاصة في إقليم كوردستان في قائمة الشفافية للجامعات الرائدة

ووفقا لتقرير تصنيف جامعات العالمية للشفافية: تم الإعلان عن الجامعات الرائدة وفقا لعدد السایتیشن في جوجل سکولار، جامعة نولج هي من بين أفضل الجامعات الخاصة في إقليم كوردستان و واحدة من أفضل الجامعات في العراق. تحتل جامعة نولج المرتبة الرابعة من بين 16 جامعة خاصة في كوردستان .وهي المرة الأولى التي يتم فيها تسمية جامعة نولج بهذا المستوى وتصبح جامعة رائدة. نهنئ جميع أعضاء هيئة التدريس والطلاب و الموضفين جامعة على هذا الإنجاز العظيم.

جامعة نولج ، نحو مستقبل مشرق