A Memorandum of Understanding with Lebanese-French University
  • 24-12-2020

A Memorandum of Understanding with Lebanese-French University

ڕۆژی سێ شەممە ڕێكەوتی 22/12/2020 بەڕێز (پ. ی. د. عماد صدرالدین حمید) یاریدەدەری سەرۆكی زانكۆ بۆ كاروباری زانستی لە زانكۆی نۆلج لەگەڵ شاندی یاوەری سەردانی زانكۆی لوبنانی فەرەنسی-یان كرد و پاش كۆبوونەوەی هەردوولا و گفتوگۆ و ئاڵوگۆڕی ڕا و سەرنجەكانیان، یاداشتنامەیەكی لێكتێگەیشتنیان واژۆكرد، هەروەها ڕێكەوتن لەسەر هەماهەنگی زیاتری نێوانیان و ڕێكخستنی كاروچالاكی و برەودان بە بواری خوێندن و ئاستی زانستی هەردوو زانكۆ.

________________________________________________________________________

On Tuesday 22/12/2020, Assistant President “Asst. Prof. Emad Sadruddin Hamid” visited Lebanese-French University along with a delegation from Knowledge University. After meeting, conversing, and an exchange of ideas and thoughts, a Memorandum of Understanding was signed between the two universities to collaborate on activities and enhance the educational and scientific program within both universities.

________________________________________________________________________

يوم الثلاثاء الموافق 22/12/2020 مساعد رئيس الجامعة "أ. م. د. عماد صدرالدين حامد" قام بزيارة الجامعة اللبنانية الفرنسية برفقة وفد من جامعة نولج. بعد الأجتماع بين الطرفين والمحادثة وتبادل الأفكار, تم توقيع مذكرة تفاهم بين الجامعتين للتعاون بالقيام بالأنشطة ونعزيز البرنامج التعليمي والعلمي داخل الجامعتين.